PARTNER IN STIJL!

Ben jij op zoek naar een tof behangmerk voor jouw interieur projecten? We werken graag samen met leuke partners die onze ambitie delen om interieurs te creëren die een verhaal vertellen en schoonheid brengen in de leefomgeving van mensen. Om hen aan te moedigen het beste uit hun huis te halen zodat zij helemaal happy zijn met hun interieur.

Voor jou als interieurontwerper of stylist bieden we graag een schat aan mogelijkheden om het behang uit onze collectie toe te passen. Met ons behang als centraal element in jouw interieurontwerpen, creëer je niet alleen visueel aantrekkelijke ruimtes, maar ook een omgeving vol inspiratie, kwaliteit en comfort. Of je nu op zoek bent naar een subtiele print of juist naar een gedurfd patroon, met ons behang maak je indruk op je klant.

Wat we voor je kunnen betekenen:

Stalenbox
Om het ontwerpproces voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je een stalenbox bestellen!
Hiermee heb je alle behang prints binnen handbereik zodat je de verschillende kleuropties kunt bekijken en altijd de perfecte match kunt vinden voor jouw interieuradviezen en projecten. 
Je kunt altijd extra losse stalen aanvragen via de website, zo kun je de stalen ook toepassen in je moodboards voor klanten. 
De stalenbox kost € 19,95 en je kunt de box hier bestellen.

Maatwerk behang
Ons behang kan perfect op maat worden gemaakt, zodat het precies passend is op de wand. 
Zo heb je geen restjes en onnodige kosten.

Customize het behangontwerp
Alle prints in de collectie zijn in elk gewenst formaat te bestellen. Ook kan de print in kleur en patroongrootte worden aangepast zodat het tot in detail aansluit op wat jij voor ogen hebt.
Bijna alles is mogelijk, we denken heel graag met je mee!

We staan graag voor je klaar om jou te adviseren en te helpen met maatwerk behang en bij het maken van de beste keuzes voor jouw klanten!

 

© 2020 - 2024 Days of Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel