OVER DAYS OF BLOOM

Days of Bloom is stijlvol, kleurrijk en authentiek. Een fris, nieuw interieurmerk dat jou helpt een woonstijl te creëren die jouw unieke smaak weerspiegelt.
In de collectie vind je handgemaakte illustraties en dessins duurzaam gedrukt op posters, kaarten en accessoires. En je kunt nog veel meer moois verwachten van Days of Bloom: kussens, behang, stuk voor stuk sfeervolle interieurproducten die jouw interieur laten opbloeien. Elk seizoen. Elke dag. 

Over Elles Rodenburg

Ontwerper Elles Rodenburg is het gezicht achter Days of Bloom. In haar werk laat ze zich inspireren door de natuur, de rijke historie van verschillende patronen en kleurrijke kunststijlen uit andere culturen.  

“De natuur in elk seizoen. Rijk gedecoreerde architectuur. Antieke, oude bouwmaterialen. De kleurrijke textielcultuur van India.
Het zijn dingen waar ik blij van word. De schoonheid die schuilt in deze inspiratiebronnen verdient een plek in de interieurs van nu.”


Ik geef mijn dessins en illustraties dezelfde aandacht als de ambachtslieden van toen. De kracht van een ontwerp schuilt namelijk in de details.
En details geven een ontwerp meerwaarde als je het in een interieur ziet. Zowel klein op een poster als levensgroot op een wand. Ik kan me eindeloos verwonderen over hoe ontwerpen in verschillende kleurcombinaties een ruimte verschillende sferen geven. Dat maakt het werken met kleur ook zo uitdagend. 

Over interieurmerk Days of Bloom

Elles droomde er al vele jaren van om een interieurmerk in de markt te zetten. De weg ernaartoe leidde langs een aantal tussenstations.
Elles werkte als grafisch ontwerper, maker van muurschilderingen en fotograaf.

“Al jaren borrelde het van binnen om een interieurmerk op te zetten. Ook al leidde de weg ernaartoe langs een aantal tussenstations, op al deze stations heb ik bagage kunnen oppikken voor de verdere reis. Voor alles is een tijd en de tijd van nu heeft een naam gekregen: Days of Bloom!”
 

Nieuwe producten van Days of Bloom
Days of Bloom blijft continu de collectie uitbreiden. Zo zijn er plannen om de collectie aan te vullen met kussens, behang, interieuraccessoires.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Pinterest.
Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en word Days of Bloom member.

 

 

© 2020 - 2021 Days of Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel