EMBRACE EVERY SEASON OF LIFE

Patronen, kleuren, natuur, fotografie, mooie concepten ontwikkelen, het zijn allemaal dingen die ik graag laat samenkomen in mijn werk.
De collectie van Days of Bloom begon met een serie wenskaarten en posters met handgeschilderde illustraties en is inmiddels verder uitgebreid met een behangcollectie. 

Mijn hart maakt sprongetjes van mooie dessins, bloemen, natuur, kleur, curiosa, inspirerende plaatsen en reizen. De dessins en illustraties die ik ontwerp voor Days of Bloom zijn puur, authentiek en met liefde en aandacht gemaakt. Stuk voor stuk met de handgeschilderd, ontworpen en getekend in eigen studio.

Ik vind het belangrijk dat alle producten eerlijk en duurzaam worden geproduceerd en op dit moment wordt de gehele Days of Bloom collectie in eigen land geproduceerd.

‘Embrace every season of life’ is een levenskunst. De natuur inspireert en leert ons over de eigenschappen van elk seizoen.
Zoals de natuur haar seizoenen kent, kent ook het leven haar seizoenen waarin je mag groeien, bloeien, verstillen en loslaten. We zijn altijd op zoek naar de parels die in ieder seizoen te ontdekken zijn en maken hiermee een vertaalslag naar ontwerpen van nieuwe producten die meedansen met het ritme van de tijd. 

Wil je meer zien/horen en lezen over Days of Bloom? Volg ons dan op social media en meld je aan voor het online Bloom magazine.
Je bent als Bloom-member als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en de nieuwste producten. See you there!  

 

 

© 2020 - 2024 Days of Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel