ONTMOET ELLES

Met Days of Bloom nodig ik je graag uit voor een inspirerende ontdekkingsreis!

Mijn naam is Elles Rodenburg, creatief ontwerper en het gezicht achter Days of Bloom.
Als moeder van drie levendige meisjes is mijn leven een voortdurend avontuur vol kleur en uitdaging. Elke dag brengt nieuwe verrassingen en te midden van prinsessenjurken en ontplofte glitter creaties vind ik inspiratie en voldoening in Days of Bloom. Hier kan ik mijn passie voor kleur, dessins, interieur en fotografie tot uiting brengen.

De pracht en veelzijdigheid van kleur fascineert mij door de eindeloze toepassingen en werking ervan. Als echte history nerd kan ik helemaal wegdromen in oude paleizen en landgoederen. De historische patronen en details bieden een schat aan inspiratie voor het ontwerpen dessins. 
Zo creëer ik graag unieke behang collecties die een verhaal vertellen en een gevoel oproepen.
Fotografie is belangrijk aspect van mijn werk. Ik maak graag foto’s van de plaatsen die ik ontdek, om schoonheid en unieke details vast te leggen, die later weer als inspiratie voor een ontwerp dienen.

Met mijn ontwerpen wil ik de wereld een beetje mooier maken en geloof ik dat je huis een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt. Van weelderige bloemenprints tot een verfijnd marmer op de muur, ontdek de collectie en vind het behang dat aansluit bij jouw woongeluk. 

 

 

© 2020 - 2024 Days of Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel