KAARTEN MET ILLUSTRATIES UIT DE NATUUR

Wil je een mooi accent aanbrengen in een sfeervol hoekje in huis? De collectie kaarten van Days of Bloom is speciaal ontworpen om op te hangen of neer te zetten  in je huis. Natuurlijk zijn ze ook leuk om te versturen of om iemand cadeau te doen. De kaarten lenen zich dan ook perfect als (groene) sfeermaker bij jou thuis, als cadeautje of ansichtkaartje met een persoonlijke boodschap op de achterkant. 

Handgeschilderde illustraties
De planten illustraties op de kaarten van Days of Bloom zijn handgeschilderd met aquarelverf. Aquarel is een bijzondere verftechniek en maakt iedere illustratie uniek. De kleine penselen lenen zich uitstekend om elke nerf, elke kleurnuance tot in detail te vatten. 

De kaarten worden geleverd met enveloppen en worden afgedrukt op Biotop, een milieuvriendelijke papiersoort geproduceerd van afvalhout met een natuurlijke en luxe uitstraling. Het papier is 100% chloorvrij gebleekt, waardoor het verwerkingsproces een stuk vriendelijker is voor ons milieu. Omdat Biotop papier geen optische witmakers bevat, behoud het een mooie natuurlijke crème tint. En natuurlijk met een FSC-keurmerk. Perfect voor een natuurlijke en biologische uitstraling!

De kaarten zijn er in A6 en vierkant formaat. Ben je op zoek naar een groter formaat? Neem dan een kijkje in de poster collectie.

 

    

© 2020 - 2023 Days of Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel