Days of Bloom - BloomWood collectie

Bloomwood collectie Days of Bloom


ONTDEK HET VERHAAL ACHTER DE UNIEKE BLOOMWOOD INTERIEURACCESSOIRES!

Bij Days of Bloom houden we van de natuur en werken we graag met kwalitatieve, duurzame natuurvriendelijke producten. Hout is een van onze favoriete natuurproducten en daarom introduceren wij met trots de ‘BloomWood’ collectie. Deze collectie groeit steeds verder uit met unieke producten, vervaardigd uit duurzaam hout met liefde en respect voor de natuur. 

Toen we deze unieke houten items ontdekten was het liefde op het eerste gezicht. Deze prachtige houten interieuraccessoires met een uniek houtontwerp verdienen een plekje in onze BloomWood collectie. 

Days of Bloom houten interieuraccessoires

Deze prachtige houten interieuraccessoires zijn stuk voor stuk vervaardigd door een ambachtelijke houtdraaier met een liefde voor de natuur. 
De interieur objecten zijn uit één stuk hout gedraaid en van ieder item is maar één exemplaar!

Wat deze collectie houten interieuraccessoires zo bijzonder maakt, is dat er geen bomen zijn gekapt om deze schatten te vervaardigen. Ieder item is afkomstig van gered hout, denk bijvoorbeeld aan een wortelstronk die eigenlijk te lastig is om te verwerken en door de hout versnipperaar zou zijn gegaan. Of de hardhouten plank die ergens was aangespoeld, maar het oog van de meester zag er een nieuwe toekomst in en maakte er prachtige houten interieur items van als vazen, schalen en kommen.

Days of Bloom houtwerk

Days of Bloom gered hout

In prachtige stronken gered hout liggen schatten verborgen.

Ieder stuk hout vormt voor de ambachtsman een uitdaging om met een frisse blik op zoek te gaan naar dat unieke houtontwerp en de schatten die verborgen liggen in het ruwe stuk hout. Veel geduld en creativiteit zijn bij deze zoektocht zijn metgezellen en vormen samen met het kostbare stuk hout de basis om een unieke vorm en de charme van het hout in een waar kunstwerk te onthullen.

Houtdraaien vazen

Doordat ieder product met deskundigheid en finesse met de hand vervaardigd wordt, is ieder item uniek en blijven we ver van massaproductie.
Duurzaamheid en respect voor de natuur staan voorop in de BloomWood collectie.

Days of Bloom droogbloemen

Houtwerk Bloomwood collectie Days of Bloom

Ieder item is uniek en heeft prachtige houttekeningen waar je je over kunt blijven verwonderen!

 

Days of Bloom Bloomwood collectie

 

© 2020 - 2022 Days of Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel