LEVENS VERRIJKEN

Met de ontwerpen van Days of Bloom willen we jouw huis verrijken. En we willen meer. We willen iets betekenen voor een ander. Levens verrijken. Andere mensen helpen om tot bloei te komen. Daarom doneert Days of Bloom een deel van de winst aan Abba Childcare.
Een organisatie die Indiase straatkinderen, wezen en weduwen een nieuwe toekomst bieden. Elles Rodenburg, eigenaar van Days of Bloom vertelt hoe ze bij dit mooie initiatief kwam. 

“Regelmatig sta ik erbij stil hoe groot de verschillen tussen arm en rijk zijn en hoe oneerlijk het verdeeld is in de wereld. Hoe arm een groot deel van de wereldbevolking is, terwijl de meeste mensen hier in Nederland in welvaart leven. Ik weet dat rijkdom geen voorwaarde is voor geluk. Toch wil ik heel graag iets betekenen voor een ander. 

Al lange tijd heeft India een plekje in mijn hart. Dit bijzondere land spreekt enorm tot mijn verbeelding. Ik haal heel veel inspiratie uit de Indiase cultuur, de prachtige textielmotieven, de kleurrijke kleding. De Indian Floral en het Paisley motief behoren bijvoorbeeld tot mijn favoriete dessins als ontwerper. Maar het bleef niet alleen bij de cultuur en fascinatie voor de enorme creativiteit en het Indiase vakmanschap.

De keerzijde van India

India kent ook een keerzijde. Er leven ontzettend veel mensen in vreselijke armoede. Daar wil ik wat aan veranderen, ook al besef ik hoe klein mijn bijdrage is.
Tijdens mijn zoektocht naar een goed doel, kwam ik bij Abba Childcare uit. Een organisatie die met verschillende mooie projecten kansarme mensen een nieuwe toekomst bieden. Op de website lees je hoe ze weeskinderen een nieuw thuis bieden en naaischooltjes oprichten. Met Days of Bloom steunen we met veel liefde deze mooie organisatie.

Ontwikkeling in India

Mijn droom is om in de toekomst een deel van de collectie in India te gaan ontwikkelen. Om samen met de mensen hun vakmanschap en mijn ontwerpen te laten samensmelten tot producten die het leven van mensen verrijken. Hier én daar! 

 

© 2020 - 2023 Days of Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel